Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0

Car Holder Baseus Magnetic este un suport auto universal, extrem de practic si estetic, compatibil cu o gama ampla si variata de telefoane mobile. Suport auto Baseus Magnet se distinge prin numeroasele caracteristici care vor implini toate cerintele posesorului. Se monteaza foarte usor pe lamele aerului conditionat din interiorul masinii, asigura telefonului o fixare precisa indiferent de conditiile de drum . Smartphone-ul fixeaza pe suport prin un magnet puternic. Car Holder Baseus Magnetic este un suport modern, de mici dimensiuni, extensibil, fabricat din materiale de calitate superioara.

Producator  BASEUS
Tip montare  Ventuza
Culoare  Gold
Tip dispozitiv  Magnetic
Recenzie sau comentariu nou
Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Suport auto Baseus Magnetic PB1188Z (Gold)

În stoc
Articol: ID999MARKET_6019590
200 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă

ATENȚIE!  În "Comanda rapidă" nu există posibilitatea de a specifica livrarea. Vă rugăm să plasați comanda ca "Cumpărător nou".

Prin curier în Chișinău — de la 50 lei

Pentru comenzi începând cu 500 lei livrarea este GRATUITA

  • Cash
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.