Perioade de garanție pentru produse:

  1. Acumulatoare/ Baterii -1 lună;
  2. Încărcătoare -1 lună;

*Garanţia și suportul tehnic este valabilă doar dacă produsul a fost exploatat corect.

 

Perioada de garanţie se pierde în cazurile următoare:

  • Oricare din sigiliile de pe baterie sunt rupte sau prezintă urme evidente de intervenţie neavizată;
  • Bateria nu a fost procurată din magazinul nostru
  • Bateriile prezintă urme de umiditate.

În cazul efectuării unei reclamații în perioada de garanție, cumpărătorul are obligația de a prezenta produsul și cutia acestuia,  bonul de plată (eliberat la data cumpărării produsului), noi garantăm schimbul produsului. Schimbarea produsului poate fi efectuată o singură dată, pe un produs similar sau pe altul cu un preț mai mare, achitând în acest caz doar diferența de preț.

 

Retur:

 Toată lumea își poate exercita dreptul și poate returna bunurile achiziționate în termen de 14 zile,  în cazul în care nu sunt în regulă.. Da, aceasta este viața și nu toate bunurile sunt supuse revenirii. Prin urmare, fiți atenți și clarificați încă de la început dacă este posibil să returnați bunurile pe care urmează să le cumpărați. Garantam ca acest serviciu respecta in totalitate prevederile Legii nr. 105 din 13 martie 2003 privind protecția consumatorilor. 

 

Atenție! Pentru a returna un produs, acesta trebuie să fie în aceeași stare ca și în momentul cumpărării. Dacă produsul a suferit de "interferențe" sau de impact fizic: zgârieturi, șocuri mecanice, incidente electrice, semne de uzură, acestea nu pot fi returnate sau înlocuite.